Återträff för Hälso- och Yogavägledare

För dig som är utbildad Hälso- eller Yogavägledare. En sammankomst för att ge varandra stöd och dela våra erfarenheter och funderingar, att få mötas som ett team, skapa kontakter och få inspiration

Återträff

 Innehåll

 • Fredagen möts Yogavägledare för att ta upp eventuella frågor och dela erfarenheter och Yoga förstås!
 • Lördagen är gemensam för både Hälsovägledare och Yogavägledare, vi möts, minglar, har kul, delar erfarenheter och yogar förstås.
 • Söndagen möts Hälsovägledare för att ta upp eventuella frågor, diskutera klientfrågor, pulsläsning och olika fördjupningsteman.
 • Varje morgon börjar med yoga och kvällarna samlas vi i cirkel för olika meditationer

 Ledare

   Susanne Montelius

 Längd

   2-3 dagar

 Avgift

   1.800 kr (3 dagar) inkl. moms (inkluderar 500 kr anmälningsavgift)
   1.500 kr (2 dagar) inkl. moms (inkluderar 500 kr anmälningsavgift)

 Tillfällen

 • Annonseras
 •  Varje år den andra helgen i oktober månad.
   Återträffen öppnas fredagen 9:30 och avslutas söndag ca kl 16:00

 Plats

   Annoneras


Betalning

Plats reserveras efter anmälningsavgiften på 500 kr är inbetald till Bankgiro 5279-6364. Anmälningsavgiften är inkluderad i avgiften. Anmälan är bindande och ett inbetalningskvittot över betald anmälningsavgift mailas till dig.

Resterande avgift enligt beskrivning faktureras till dig med slutbetalning senast 7 dagar före kursstart.

Betalning sker till Bankgiro 5279-6364. Skriv datum och din mailadress på inbetalningen respektive fakturanummer.

Avbokning

Vid eventuell avbokning betalas anmälningsavgiften ej tillbaka, men du kan välja att flytta fram din inbetalda anmälningsavgift till nästa tillfälle.

Om hela avgiften är inbetald och sjukdom eller annat hinder uppstår betalas avgift minus anmälningsavgift tillbaka om avbokningen sker tidigare än 1 vecka före kursstart. Vid senare avbokning betalas inget tillbaka, men det är automatiskt kostnadsfritt för dig att gå på återträffen vid nästa tillfälle.

Anmälan

Plats reserveras efter anmälningsavgiften på 500 kr är inbetald till Bankgiro 5279-6364. Anmälningsavgiften är inkluderad i avgiften. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften flyttas fram till nästa tillfälle vid förhinder. Ett inbetalningskvittot över betald anmälningsavgift mailas till dig.

Anmälan sker via hemsidans anmälningsformulär, välj seminardatum, skriv namn, mailadress, hemadress och telefonnummer eller anmäl dig via telefon till Susanne Montelius tel 073 201 75 31.