Retreater

Kom Yoga, Meditera, Dansa, Fira Moder Jord, Njut, Skratta,
Följ med i det som stödjer dig i stunden,
Skogen finns nära, trädgården är fridfull och
över allt erbjuds vilorum och skrattrum.

Plats

Annonseras under varje retreat.

Retreatbetalning

Retreatplats reserveras efter anmälningsavgiften på 1.000 kr är inbetald till Bankgiro 5279-6364. Anmälningsavgiften är inkluderad i retreatavgiften. Anmälan är bindande och ett inbetalningskvittot över betald anmälningsavgift skickas till dig.

Resterande retreatavgift enligt kursbeskrivning faktureras till dig med slutbetalning senast 7 dagar före kursstart.

Betalning sker till Bankgiro 5279-6364. Skriv vilken kurs betalningen avser, även kursdatum och din mailadress på inbetalningen respektive fakturanummer.

Kostnad för mat och boende tillkommer.

Avbokning

Vid eventuell avbokning betalas anmälningsavgiften ej tillbaka, men du kan välja att flytta fram din inbetalda anmälningsavgift till nästa retreattillfälle.

Om hela utbildningsavgiften är inbetald och sjukdom eller annat hinder uppstår betalas retreatavgift minus anmälningsavgift tillbaka om avbokningen sker tidigare än 1 vecka före utbildningsstart. Vid senare avbokning betalas inget tillbaka, men det är automatiskt kostnadsfritt för dig att gå retreaten vid nästa tillfälle.

Anmälan

Retreatplats reserveras efter anmälningsavgiften på 1.000 kr är inbetald till Bankgiro 5279-6364. Anmälningsavgiften är inkluderad i retreatavgiften. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften flyttas fram till nästa retreattillfälle vid förhinder. Ett inbetalningskvittot över betald anmälningsavgift mailas till dig.

Anmälan sker via hemsidans anmälningsformulär, välj retreatdatum, skriv namn, mailadress, hemadress och telefonnummer eller anmäl dig via telefon till Susanne Montelius tel 073 201 75 31.

Så tycker deltagarna om Retreaten

Hej finaste Susanne

Min man sa när jag kom hem: du lyser love. Jag har sådan härlig energi och så tacksam för denna underbara helg.
Många kramar


Marie, Eringsboda


Tusen tack finaste Susanne!

Vi är så glada att vi kan komma till dig och Gåvotomta och hämta kraft och energi, det är så värdefullt. Tack för en underbar vistelse med stillhet, värme och fina möten.
Vi hörs snart igen kära Susanne!


Jessica och Günther, Hökerum


Tack Susanne!

Vilket lugn och vilken insikt jag fick med mig hem. Ovärderlig, tack återigen för att du delar med dig av din fantastiska visdom.

Jag längtar redan till nästa tillfälle, det ska bli så härligt att ge mig tid till konsten tillsammans med dig och de andra deltagarna.

Varma kramar från


Sara Herrman, Vänersborg