Hummingbird Retreat with Joy & Love

Transformerande och Glädjefyllda Dagar för Kvinnor

Hummingbird Retreat

Hummingbird den vackra lilla fågeln Kolibrin som lever på nektar, den ger oss insikter om hur vi kan njuta av nektaren i våra egna liv. Den är färgstark och har enastående flygförmåga, kan stå still i luften och njuta av den nektar som erbjuds och utan problem flyga i alla riktningar inklusive bakåt.
Den kommer med insikter om flexibilitet, sensitivitet, vibration och färg! Den hjälper oss att hitta vår glädje och att inte ta livet med för stort allvar- it´s meant to be enJOYed, ha det bra, ha roligt när vi arbetar, på vår fritid, vilar, äter eller när vi är tillsammans med våra nära och kära.
Hummingbird hjälper oss att hovra över våra liv och se det från ett högre perspektiv. Tillåter sorgens tårar och livets dalar, och hjälper oss att förlösa och transformera det som har varit till glädjefyllda minnen.
Det är en värdefull tid här på vår vackra jord så låt varje stund räknas. Älska och älska även mer, oavsett vad som pågår, Live the life in Joy & Love och ur den önskan och vishet är Hummingbird Retreat född in till världen och oss.

En tid att celebrera och glädjas, och att samlas i cirkeln, hämta livskraft genom yoga, sång och dans, till dig själv och med varandra!
Vi väver retreaten bl a med ceremonier, yoga och mantran som öppnar upp vår relation till glädjen så vi kan glädjas ännu mer.

Preliminärt schema, formas efter cirkelns behov och naturens nyckfullhet

 Retreat schema

 • Fredag
  16:00 Dropp-in
  17:00 Välkomstceremoni!
  18:00 Kvällsmat, vegetarisk soppa med nybakat bröd
  20:00 Kvällssamling: Sharing, din intention och dina behov under retreaten, trum- och klangmeditation före sängdags för med sig lugn och helandekraft inför din vila
 • Lördag
  08:00 HeartYoga enJoy your Space
  09:00 Frukost
  10:00-12:00 Vi vandrar ut tillsammans i skogen finner frid på helig plats eller fri tid att stödja det behov du har
  13:00-14:00 Lunch
  14:00-18:00 Yoga meditation - Fri tid i tystnad - Bara Vara Glädjas
  18:00-19:00 Kvällsmat, vegetarisk soppa med nybakat bröd
  20:00 Vi Dansar den inre heliga dansen avslutar med guidad trummeditation
 • Söndag
  08:00 Gudinneyoga öppna och gläds över dina inre gudinnekvaliteter
  09:00 Frukost
  10:00-12:00 Introduktion Vedic Art de 17 principerna konsten att skapa livet(alla kan måla och skapa). Tid för att skapa, skriva eller meditera en stund att belysa din position din vision eller den önskan du vill manifestera?
  13:00-14:00 Lunch
  14:30 Avslutningsceremoni

 Retreat ledare

   Susanne Montelius

 Retreat längd

   2 dagar

   Fredag dropp in från 16:00 till söndag efter lunch ca 15.00 dropp ut

 Retreat avgift

   2.500 kr inkl. moms (inkluderar 1.000 kr anmälningsavgift)

 Retreat tillfällen

 •  Annonseras

 Plats

   Annonseras


Anmälan

Retreatplats reserveras efter anmälningsavgiften på 1.000 kr är inbetald till Bankgiro 5279-6364. Anmälningsavgiften är inkluderad i retreatavgiften. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften flyttas fram till nästa retreattillfälle vid förhinder. Ett inbetalningskvittot över betald anmälningsavgift mailas till dig.

Anmälan sker via hemsidans anmälningsformulär, välj retreatdatum, skriv namn, mailadress, hemadress och telefonnummer eller anmäl dig via telefon till Susanne Montelius tel 073 201 75 31.