School of Ancient Wisdom

Susanne Joy Montelius

Inspiratör, Ayurvedisk Terapeut, Hälsovägledare, Lärare och Internationell Kundalini Yogalärare samt utbildad i Helande Ledarskap
Mobil: 073 201 75 31
E-post: susanne@schoolofancientwisdom.se
    Susanne på Facebook

Min önskan är att vara en livsinspiratör som utforskar det feminina varandet och livet genom veda, yoga och våra förmödrars vishet, jag delar med mig av mina erfarenheter genom kurser, utbildningar, seminarier, kvinnocirklar, retreater och ceremonier.

Jag är en integrerad del av mitt företag School of Ancient Wisdom som har funnits på Hallska Gården i Gränna sedan 2005 och sedan augusti 2015 i Adelöv Gåvotomta. All verksamheten är nu samlad på kursgården Gåvotomta. Jag startade Ayurvedaskolans utbildningar 2006 på Hallska Gården i Gränna, en utbildningsform som har funnits sedan början av 90-talet med namnet Ayurvedaskolan Markaryd.

Jag har utbildat hästar och ryttare i hela mitt liv fram till en fallolycka från häst där min nacke skadades allvarligt och alla mina kroppsfunktioner kom ur balans. Mitt liv förändrades radikalt, från att varit extremt aktiv med mitt arbeta med hästar bl a som dipl. Hästmassör, terapeut och tränare. Sakta började jag inse att önskan om att kunna återgå till samma aktiva nivå som före olyckan var inte möjlig eller rimlig, livet måste ta en annan väg och inriktning.

Under min rehabilitering kom jag i kontakt med många olika alternativa terapeutiska inriktningar. Terapier som har hjälpt mig till en viss del, men jag fann inte det helhetstänkande som fick mig att skapa en optimal hälsa utifrån den situation jag befinner mig i. Livet ledde mig tillslut fram till Ayurveda och hem! En livskunskap och förståelse om vem jag är och vad som är bra för mig och möjligt i alla olika skeenden i livet med dess förändringar! För var dag på den visa Ayurvediska vägen gör den mig starkare kroppsligt och stabilare mentalt och mer själsligt förankrad.

Idag ser jag det som en gåva att få delge livets livskunskap/"ayurveda och yoga" till dig som vill finna vägen till optimal hälsa och andlig utveckling och känner en enorm tacksamhet att få vara lärare till alla fantastiska elever som vill dela sin personliga kunskap och erfarenhet vidare som Hälso- och Yogavägledare.

Företagsinformation

Postadress:

School of Ancient Wisdom AB
Brahegatan 52
563 32 Gränna

Företagssäte:

Gränna

Org.nr:

556716-6748

Momsreg.nr:

SE556716674801

Bankgiro:

5279-6364

Företaget innehar F-skattsedel

Besöksadress:

Adelöv Gåvotomta 1
573 98 Tranås

Kursgård:

Adelöv Gåvotomta 1
573 98 Tranås


    School of Ancient Wisdom på Facebook